vBulletin 6 kurulum için ne gibi altyapı istiyor. Mevcut forumun 4.2.5 version vB 6 tavsiye edermisiniz? Forumlarda çoğunluk xenforo kullanıyor ve tavsiye ediyor. Ancak ben vbulletin foruma alışkın olduğum için pek sıcak bakmıyorum. Lisansımı yenilemeye değer mi? Bilgi verirseniz memnun olurum..
vBulletin 6 hakında
Collapse
X
-
vBulletin 6 kurulum için ne gibi altyapı istiyor. Mevcut forumun 4.2.5 version vB 6 tavsiye edermisiniz? Forumlarda çoğunluk xenforo kullanıyor ve tavsiye ediyor. Ancak ben vbulletin foruma alışkın olduğum için pek sıcak bakmıyorum. Lisansımı yenilemeye değer mi? Bilgi verirseniz memnun olurum..
vBulletin 6 son derece hızlı ve stabil çalışmakta, şu an Xenforo'dan daha hızlı ve daha özellikli. Kesinlikle altın çağını yakaladığı vBulletin 3 sürümü gibi vBulletin 6'da efsaneler arasında yer alacaktır. -
MariaDB 10.5 üstü database özelliği ve php 7.0+ sürüm istiyor.
vBulletin 6 son derece hızlı ve stabil çalışmakta, şu an Xenforo'dan daha hızlı ve daha özellikli. Kesinlikle altın çağını yakaladığı vBulletin 3 sürümü gibi vBulletin 6'da efsaneler arasında yer alacaktır.Yorum Yap
Yorum Yap